Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

babulein

trin, boli sme dohodnuty na mentor...ano po op ta daju hned na izbu kde sa par minut na to zobudis, na druhe rano o tej 9 mozes ist, lebo prichadzaju aj novy zakaznici...kedy mas termin

Livaa

silvia a
mna priserne bolel chrbat,nezvyk spat len na chrbte zrazu.....no vidis troska po troske ako to ide a po case uz to bude vsetko ok :-) tak pre dnesok koncim,pekny vecer a dobru nocku:-)

marselitta

janiq, vkladal mi ich cez pazuchu, tak som sa nejako vylakala, ci je to ok. myslela som, ze ci sa mi nahodou neprijal. ale potesila si ma, ked pises, ze to tak moze trvat dlhsie.

silvia a

Livaa,
mna nic neboli,mne je zle od zaludku a kruti sa mi hlava,trase ma,inak ok,nic mi nepraskne:o)
Inak ja uz spavam chvilku na poloboku,tak ani nie na boku ani na chrbte tak na desat minut...

janiq

Baby, vobec nereagujte na tie obmedzene trubky. Takych bude v "nasej teme" uradovat este vela :). Inak pekny vecer a poslusne sa liecte az sa mozete vytesovat z krasnych bambuliek :)

janiq

marselitta: a kade ti vkladali implantaty? Inak, niekedy mozu byt prsia (alebo aj jeden prsnik) necitlive aj 3 mesiace, lebo v tkanive su prerusene nervy, takze to trva kym sa obnovia. Nebojkaj, bude ok :)

Livaa

marselitta
to je normalne ze nemas este cit v prsiach to chce cas,a aj na bradavky...sem tam je mozne ze bradavky stratia cit uplne,ale dufam ze to nehrozi.....na boku som zacala spat no uz si nepamatm presne asi na 2 mesiac,najprv len na jednu stranu sa dalo a postupne troska po troske som skusala ako sa dalo,to musis citit sama ci sa da....to chce vsetko cas....dufam ze posles fotky potom:-)