Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

trin

a k tej velkosti jedna znacka ma 300,druha 295 alebo 305 atd. preto ti ti asi nesedi. mozno ste boli na velkosti dohodnuti a na znacke az potom

trin

mozno si sa mu zdala s tymito krajsia,aj mne povedal ze sa rozhodne na stole ci275 al300. tiez som povodne chcela anatomy,ale rozhodla som sa pre tie okruhle,co po stlaceni vytvoria pnsiu kvapku. tak mozno preto ti ich dal. kolko mas cm? po op si isla na izbu alebo na nejaku pooperacku? o kolkej ta prepustili?

babulein

Guba bol ok, ved vies...moc som s nim do cinenia ani nemala.co ma ale zarazilo ze sme boli dohodnuty na 300 a 315 cc a anatomicke, nalepky mam ale 300 a 325 a round high profile...to mi moc anatomicky neznie...mozno sa rozhodol pri stole inak, zatial sa s tym nezaoberam lebo neviem ako vypadaju, takkze zatial doverujem.to umyanie, ako mam pod pazuchami ked ich nemozem hybat..to ma sere do kelu.inak bolo fajn, potrebujes len slapky a ponozky.ale personal je velmi mily....

Livaa

babulein
ahoj blahozelam Ti uz to mas za sebou,oddychuj,setri sa ale zase ked budes len a len lezat to nie je tiez dobre.....aspon u mna to tak bolo ked som len lezala o to horsie som sa potom citila....prajem skore zotavenie a ziadne komplikacie a tesim sa na fotky :-)

trin

Ahoj BAbulein,
tak ti gratulijem,ze uz mas uspecne po tom. Aky bol Guba? dalo sa to tam vydrzat?
ja sa uz neviem dockat

Livaa

silvia a
fotky su,sme zatial len 3....uz si v pohode?? normalne som nechapala co sa ti stalo pri narkoze,kolko budes chodit na rehabilitacie?