Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

trin

neskusala som ich ale muselo by mi dobre hrabat. dvoje balenia rovnasa jedny silikony. a tie budu aspon nafurt,teda aspon dufam

Livaa

trin
ja som len tak tresla cenu,fiiiiha tak to som sa poriadne sekla.....radsej pojdem na dovcu ako sa cpat bludmi ktore nefunguju

trin

ta moja kvapka mi kvapla na celo vo fitku.jeden mesiac som bola hviezda,este aj nejake prsia sa mi tam nachazali a neskor som zistila ze ich tam uz nemam anikde som ich nemohla najst.tak som to vo fitku prehnala,ze sa to uz neda vratit. tak som sa po dlhom vahani rozhodla- aj fitko aj kozy. tak mi ich donesie Mikulas,ke dbudem posluchat. a ja teraz poslucham o sto tristo,ale vlecie sa to ako hovado

trin

no zadnicu asi tiez az po prerabke:) a to ty si nasla ale lacne tbl. tie tabl zacinajuce na E a robi im reklamu baba so silikonmi stoja 28000

ivica

silvia,
chvilu som si stala na kabliku, ja ze aka podprda od kial? Myslis z toho sexi shopu?, tak este nie, to je nejaka ceska stranka a trva to aj mesiac. Ozaj /si mi pripomenula/ chcela som sa Vas vsetky opytat co bolo tou poslednou kvapkou, ktora rozhodla ze si date silikony? Aky zazitok alebo reakcia, alebo cokolvek. Ja vam tu svoju "poslednu kvapku" hned opisem, len si odskocim...

trin

a do Vianoc by som tam bola aj spredu. a dala by si mi nadpis AKo mi narastli druhe prsia. a ja by som vsetkym tvrdila,za z piva