Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

babulein

no problem, aj tak to nejak blbne ze mi to pise 2 x ten prispevok..
kedy sa vlastne mozem osprchovat?? ked mam jazvy len lepene??

babulein

no to by aj mna zaujimalo. a este ci tu podprdu od lekara musim nosit fakt 6 tyzdnov?? citala som ze vraj sa par mesiacov potom nesmie nosit podprda s kruhmi...kvoli jazve..

babulein

marselitta,
no este ze mame tych muzov ...mne to trpne skor hore dole su v poriadku.Zajtra ked budes po tak sa ozvi ze co Ti povedal Cerven,ja idem az v pondelok uz sa neviem dockat.Dnes sa mi snivala taka sprostost ze jeden prsnik bol prazdny ako predtym no a ked som sa zobudila rychlo som si chytila prsia a boli tam plne a nie prazdne taaaak som sa potesila

marselitta

Modroocka55
caves, no v ten isty den prislo aj mne strasne spatne, hned som si sadala a muz mi navliekal podprdu. s velkostou som spokojna, bala som sa, ze to budu bomby, ale vôbec a to su este napuchnute.zajtra idem na stehy, tak som zvedava co mi povie. Ja som ich mala OK, vobec ma nebolia, len vcera mi nejako strtli naspodu.tak som sa vyplasila, ci mi neodumrievaju.

babulein

babulein,
podprdu je dbre nosit kvoli sebe samej lebo Ti to drzi a tvaruje prsia ,ja sama som velmi rada ze ju mam lebo ako som pisala ked som ju dala dole asi sa mi tam zacala nalievat krv a prislo mi spatne

babulein

no to by aj mna zaujimalo. a este ci tu podprdu od lekara musim nosit fakt 6 tyzdnov?? citala som ze vraj sa par mesiacov potom nesmie nosit podprda s kruhmi...kvoli jazve..

modroocka55

marselitta,
to iste som mala ja vcera dala som si prvy raz dole podprdu a prislo mi riadne na odpadnutie po chvili.Tak dnes ani neviem ci sa umyt na prsiach alebo to nechat tak.Aj ja ich mam strasne tvrde a bolestive ale dufam ze to prejde.A ako si spokojna s velkostou?

marselitta

Livaa
určite potom nejaké foto pošlem, len som sa ešte nefotila, lebo keď som si skúsila dať na 7 deň podprdu dole, tak mi prišlo strašne zle, myslela som, že odpadnem, tak som ju rýchlo dala nazad. Koľko asi trvá, kým tie prsia úplne odpuchnú?