Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zrkadielko

dakujem,
marselitta a ake mas? kolko cc?
milann a tibco, nie je nic horsie ako zakomplexovany chlap... a neviem naco tu prispievate,ked sa vas to netyka.

tibčo

milann - nič si z toho nerob, zbytočne im to budeš vysvetľovať majú to v hlave zafixované a ešte sa budú z teba snažiť urobiť hlupáka, stavím sa, že ke´d nakupujú ovocie a vidia pomaranče, hne´d myslia na svoje cecky :-), sú to zakomplexované baby, a takých ich bohužiaľ behá dosť, raz na to prídu, ale potom si to len z hrodosti nepriznajú akú chybu urobili

milannn

baby ja nechápem načo preboha si dávate umelé kozy moj názor:mam krasnu manželku štíhlu s krásnou postavou ma malé prsia ale aj tak ich milujem najviac jasne niekedy sa tiež obzriem inej keď ide okolo po prsani ale to preboha nič neznamená neviem si predstaviť že by si moja manželka dala zväčšiť prsia lebo by som to bral veľmi negatívne umele neprirodzené veď načo to robíte

marselitta

Zrkadielko,
zaplatíš len za konzultáciu, neviem asi 400Sk, už si ani nepamätám. všetko ti porozpráva, vyberiete veľkosť, musíš ale aj ty mať nejakú predstavu, či chceš väčšie alebo menšie, lebo on ti poradí skor také mensie, prirodzenejsie. je som velkost menila telefonicky 3 krat, na vacsie a som rada, lebo vôbec nie su velke. Ved nech to vidno.Je velmi prijemny. Ja idem k nemu hned doobedu, nenapisal hodinu, tak pomedzi konzultacie. Drzim ti palce.Ja by som urcite sla aj 2x. Vôbec to nie je take hrozne, skoda len, ze som si ich nedala uz vcasie.

zrkadielko

ahoj marselitta. ides zajtra za cervenom? ja za nim idem zajtra na konzultaciu:) o jednej.uz sa neviem dockat. baby a co sa vlastne vsetko robi na konzultaciach, davas uz aj nejaku zalohu za cici?

marselitta

Modroocka55
určite sa ozvem,bude tam fest ludi,lebo ma konzultacie, tak si pekne s manzelikom posedime.No ale nevyberieme si. Rozmyslam, ze by som uz v pondelok isla aj do prace, len neviem ci zvladnem soferovanie. Musim sa opytat doktora. Uz neviem co so sebou, ked som len doma. Uz si pripadam zanedbana, ze mi je zo seba az zle. Uz si vies umyt sama aj vlasy? Ja nie, lebo si ich nemozem umyvat v predklone, tak je to horsie. Keby si videla, ako mi ich umyval muz, tak sa upucis.Ja som lezala na opalovaciom lehatku nad vanou a manzel sedel vo vani a umyval ma. No prca.Fakt neviem co by som bez neho robila.