Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kikaa

milannn a tibčo paradne ich davate ja som tiež proti umeline a minule tiež smazali moje prispevky a pri tom somlen vyslovila svoj nazor a poviem zasa podľa mna je to uplne nechutne ako ja pochopím babu ktorá nemá uplne doslova "nič" alemale prsia meniť na umele balony pre boha kam to speje

tibčo

milann - moja babenka má tiež malé, ale má aj vyšportovanú postavu, a vôbec by som nechcel, aby ma dusila svojimi prsiami, sú také akurát do dlane a od toho nič krajšie nepoznám, a hne´d ma napádali, že určite mám doma poschovávané časáky s ceckatými ženami a tak, a vraj by som tiež také chcel obchytávať a len závidím, niektoré asi nechápu, že sú aj riadny muži ne ako tí čo majú ony a vyžívajú sa na ich silikónoch, sú ako klony, všetky rovnaké, stále chcú aby im niekto nakúkal do výstrihu :-)

milannn

fíííhhaa tak takto to tu funguje? povieš čo sa im nepáči a smažú ťa tak to je už moc:)) a inak nech si nemyslia že su krasky pre mna su krasky tie druhe neumele nie gumene babiky

marselitta

Zrkadielko,
doktor mi najprv doporucil 300ml, ale ja som potom zacala vymyslat, lebo som sa bala, ze to bude malo, tak som mu volala, ze by som chcela viac a povedal mi, ze maximum 350ml. Tak som si objednala 325ml a tyzden pred operaciou som to este zmenila na 350ml. a som rada, lebo nie su velke. Asi tym, ze som vysoka 178cm, tak sa to strati.

tibčo

milann - to keby si čítal, čo som im tu ja popísal, a potom sa nasrali a dali moje príspevky vymazať moderátorom, ako aj všetky ostatné príspevky, ľudí, ktorí sa k tejto téme stavali negatívne, a všetci sme zakomplexovaní len oni nie, sú to krásky našej planéty, nechcem radšej napísať koľko toho asi majú v hlavičke, lebo tu hneď letíme :-)

milannn

tibčo ja ich fakt nechapem len ma sere že tu zbytočne popletu baby s menšími prsiami lebo pre nich su male prsia asi niečím nechutným a pri tom su take sexi nie

milannn

normalne sa musim smiať sory baby len sa mi potvrdzuje čo som si myslel.. ja som vám len povedal svoj názor a za to som zakomplexovaný.... dosť trápne

tibčo

na, nepovedal som, už sme zakomlexovaný, lebo sa nám silikóny hnusia, nič nové vymyslieť nevedia, všetko sa snažia obrátiť na nás :-)))