Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kajjka

nelina presne ja poznám takíto prípad tají to ako sa len dá všetci v okoli to pri tom vieme pod+a mna ma chuda teraz ešte depky z toho že ich ma umele

tibčo

si predstavte koľko peňazí stojí taká jedna operácia, čo všetko sa dá za to kúpiť, o pár rokov to bude určite o 5- násobok vyššia suma, a čo keď potom na to nebudú mať

tibčo

si predstavte, že to po takých 10-15 rokoch musia silikóny vymeniť, znovu ďaľší rez, potom znovu, kým sú ešte v tom svojom veku, a keď im ich vyberú natrvalo nájdu si prsia pri pupku :-))))))))))))))

kikaa

ja už odchadzam praca čaka ešte jedna myšlienka: však oni sa aj tak raz uvedomia uvidite všetky sa zbadaju alebo si najdu nejakych chlapov tupych ktory ich budu chcieť len koli kozam sexu ....to určite baby ktore sa rozhodujete tak to neriešte je to fakt ... len stripterky maju povolene:))) ale načo to je bežnej žene s bežnym životom ....pa

nelina

stavím sa, že polovica z nich v práci neudala dôvod PN, alebo dovolenky, a určite sa vyhovárajú na antikoncepciu, že im zrazu podrástli prsia, keby neboli zakomlexované, tak by sa otvorene priznali, aj pred kolegami, že majú silikóny, ale boja sa teda riadne kritiky, to vidno

milannn

presne jak moja manželka male prsia krasne bruško nohy čistá slasť ...boha to je sila jak ťa napadali:) oni maju te umelaky len preto lebo si myslia že sa všetci chlapi z nich poserú nie boha a to my normálny chlapi ich možme akurát tak mať u riti dokonca mať doma niečo také fuuu by som nezvladal chybala bi mi prirodzenosť to by som si mohol kupiť rovno gumenu anču a ju oblapavať..oni maju kozy asi jak ona:)))