Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Marselitta

kajjka, mi nemáme nič proti tomu, keď má nejaká baba malé prsia. Keď sa jej to páči a je spojná so svojim telom, tak nech sa páči. Mi ju neodcudzujeme. To je každého osobná vec. Tak ako keď chce ísť niektorá baba na interupciu. Nikdy by som ju za to nešla odcudzovať. Človek nepozná okolnosti, tak to nemôžme riešiť za ňu. Tak sa nestarajte ani vy do nás a založte si spoločnú tému a na nás sa vykašlite.

Marselitta

môj názor je nelina zase taký, že keď raz som proti niečomu, tak tam nebudem na to chodiť kukať a špehovať, kto čo napísal a vyjadrovať sa k tomu. Inteligentný človek si svoj názor pomyslí, ale nebude stále do niečo šptrať. Ukončím to tak, že každý má svoju pravdu a názor. A je to každého vec, čo človek robí zo svojim telom. Tak nech ťa to netrápi. Nezaťažuj sa tým, aby si kľudne mohla spať.

kajjka

proste mame s nelinou na totaki nazor prečo by to mala byť závisť ja nepotrebujem mať silikony je to pre mna totalne trapne ja som naturalny typ mam menšie vobec neriešim a čo vieš ja mam pocit že vy odcudzujete všetky baby s malymi prsiami ktore su s nimi spokojne pre vas len silikony a mega bomby(pre mna su mega bomby aj trojky)ja sa nechcem hadať len sa mi nepaci že ked je niekto proti tomu hned mu hovorite že je zakomplexovaný atd

tibčo

no zuby umelé je niečo úplne iné, ve´d tie môžme ukázať hocikomu, ale aj prsia budete ukazovať hocikomu??

nelina

Prečo si hneď myslíte, že Vám niekto závidí, keď sa vyjadrí k téme silikóny negatívne. Vôbec ani jednu z Vás nič iné nenapadne, len závisť. Umelý chrup nie vôbec to isté, má od takejto operácie hodne ďaleko. A úsmev prečo nemať krajší, ale vy sa snažíte ukazovať svoje výstrihy, a potom sa čudujete, keď Vás tu kritizujeme. Myslím si, že sa toto fórum stáva o to sledovanjšie, a čítanejšie, než aby sa stále len čítalo o vašich jazvách a ktorá si aké veľké dala dať.

Marselitta

máš pravdu, že sa s psiami neje. A ty si hádam myslíš, že protézu si dávajú robiť len tí, čo nemajú žiadny zub. Ja nehovorím o vyklápačkách, ale koľkí si dajú robiť porcelánové zuby, lebo nie sú spokojní so svojim chrupom. Tak to je to isté, ako mi si dáme implantáty, lebo nie sme spokojné zo svojimi. Tak potom asi ohovoríš aj toho, čo si dal urobiť zuby? no nie? A nie je to tak náhodou závisť, že na to nemáš?

nelina

kajjka : presne, určite to už oľutovala, lepšie je zmieriť sa s tým, že ich máš menšie a hoc aj žiadne, ale nechcela by som zažiť ten výsmech keď o tebe hovoria, že si silikónová kráska, to už zo seba nezmaže

Marselitta

nelina,
to si teda na veľkom omyle, že sa to bojíme povedať. a prečo by sme sa mali báť? veď je 21storočie a máme sa právo rozhodnúť čo chceme. a v súčasnej dobe je to úplne normálne, že si baba dá urobiť prsia. Tak ako si niekto idem dať spraviť protézu a nikdo ho za to neodcudzuje, tak mi si môžme dať spraviť silikóny. Len vy poniektorí ste takí vypatlaní, že žijete ešte asi v 16.storočí. Tak sa prebudte. Ja som to osobne povedala v práci.Vedia o tom všetci a nikto ma za to neodcudzoval, naopak ma podporovali. To sa zobuď do súčasnej doby.

nelina

toto je asi najostrejšie kritizovaná téma, a ani sa nečudujem, ja si neviem a ani nechcem predstaviť, čo asi prebieha v hlavách týchto žien, asi pozerajú príliš veľa telenoviel, xixi