Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

babulein

kurnik, mat tolko casu a pisat vo forach proti ktorym zasadne som resp, ktore ma nezaujimaju, to je fakt luxus v dnesnej dobe...to su ti ktory sedia cely den doma, su zakomplexovani a myslia si ze silikony znamenaju hned balony. je rozdiel medzi barovymi tanecnicami ktore maju D a zarabaju si tym peniaze, a je rozdiel ak to ma hen predavacka kvetinarstva kde to ani neni vidiet ale babe to zmeni zivot a citi sa byt zenou. ti co tu pisu tie blbosti to su 16 rocny- rocne ktore nemaju co robit cely den. jednoducho ignorujem...

nelina

stačí si nájsť RIADNEHO CHLAPA ktorý jej ten komplex objasní a vyhovorí, chlapa, čo miluje ju a nie jej prednosti

tibčo

ja som aj adminovi napísal, že si tu negatívne komunikujeme o silikónoch, takže nás dúfam nezmaže, lebo si myslím, že sa bavíme slušne, bez nadávok, a len vyjadrujeme svoj názor

nelina

Jedno nechápem, keď píšu aké majú niektoré komplikácie po operácii, a ako to strašne bolí, majú deti, nestarajú sa o ne, lebo majú nové cecky, každý musí ich chápať, a kto chápe nás? Ešteže nás je viac, čo si myslíme, že silikóny sú riadny nezmysel, a sú len pre barové tanečnice, ale tie čo predvádzajú spodné prádlo v erotic časákoch.

tibčo

welina - udelľujem ti svojich 100 bodov, máš pravdu, som toho názoru, že ich muži si na prsaňách dosť potrpia, keď niečo také dovolili, a potom sa neskôr budú obzerať za druhými prsaňami, lebo budú zvedaví aké majú iné prsia, alebo sú to riadne papuče, a len preto aby ich partnerka neopustila, jej to povolia :-)

welina

SILIKONKY MY OSTATNE (S MALYMI) SME SI ASPON ISTE ŽE TO NAŠ PARTNER MYSLI S NAMI VAZNE A NECHCE NAS LEN KOLI KOZAM A KED SA NA MNA NIEKTO USMEJE NA ULICI ALEBO SO MNOU FLIRTUJE JE TO PRETO LEBO HO ZAUJMEM SVOJOU SYMPATIOU A NIE UMELIMY BALONMI NA HRUDNIKU

tibčo

Nooo, veď tu bola aniti téma, len ste ju dali zmazať, chodíte žalovať za administrátorom ako nejaké detičky v škôlke, lebo niekto má o Vás negatívny názor. Tak sa teraz znovu vyjadrujeme tu, nedajte sa rušiť a debatujte ďalej, aj my si tu povieme svoj názor.