Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

babulein

Pegy, nemam stehy, su len "zlepene", ani drenaze som nemala co Trin tusim prvy krat lutujem dnes. Su totiz napuchnutejsie ako vcera a akoby boli naliate niecim. Asi to ranovou vodou ci ako sa tomu hovori. NAstastie mam zajtra kontrolu...

babulein

Pegy, nemam stehy, su len "zlepene", ani drenaze som nemala co Trin tusim prvy krat lutujem dnes. Su totiz napuchnutejsie ako vcera a akoby boli naliate niecim. Asi to ranovou vodou ci ako sa tomu hovori. NAstastie mam zajtra kontrolu...

zollino

baby, som sice xalan, ale poprecital som si nejake tie vase postrehy a dojmy z toho co prezivate ak si xcete dat zvacsit/zmensit prsia. cudujem sa ze sa na to davate, viem, ze niektorim z vas sa vase prsia nezdaju uplne super ale nemyslim si ze by ste za to mali trpiet. prsia su neni najdolezitejsia vec na svete a tiez musim povedat ze naco su komu vacsie prsia? vam? aby ste mali problem s nervovou sustavou a pripadne s chrbticou? alebo vasmu manzelovi, lebo by mal rad vacsie? alebo len pre vase samotne potesenie a sebavedomie? najprv sa holky musite mat rady take ake ste a az potom rozmyslat o sebazdokonalovani. Ale umele prsia... vyrovnat nos pochopim, ale prsia...

babulein

Ahojte,

dnes mam 7 den po OP, je mi celkom fajn ak sa to ta tak nazvat, sama sa teda este neumyjem, ruky tiez nedviham, a tie rezy ma od vcera dost bolia, az mi cuka ked si pomyslim ze nie su zasite a zajtra idem na prevez..to urcite boli ked tu gazu daju dole nie, ved to tam je prischnute, nie??

Pegy

Caute baby!Som 24 dni po op a fungujem uz v pohode.Uz asi tyzden spim na boku, ziadne navaly do prs nie su.V noci mozem byt bez podprdy a cez den nosit este 3 tyzdne,ale ak si chcem dat nieco s vystrihom ,mozem si dat normalnu podprdu ale nie pus up.Sprchovat som sa mohla uz po tyzdni a po 3 tyzdnoch mi vybrala stehy.Dreny som vobec nemala.Ja som bola fit uz na 5 den akurat som obmedzovala zdvyhanie ruk,to sa este nedalo.Pisete tu o bolestiach tie som nemala iba tie navaly do prs boli neprijemne ale myslim ,ze po op. je lepsie nelezat aby sa to lepsie prekrvovalo a budete skorej fit.Vsetkym koho to caka zelam skore zotavenie a hlavne baby stoji to za to !

aninka 2

Dakujem vsetkym, co tu prispievate.Tiez som koketovala s moznostou zvacsit prsia silikonmi.Ked vidim, kolko bolesti prezivate, ake riziko to so sebou prinasa,rozhodla som sa, ze radsej nie.Vsetkým co ste sa na to dali prajem co najmenej bolesti. Poriadne si ich uzite, nech vám do konca zivota vydrzia krásne.