Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

trin

Babulein,
to ten rez nemas vobec zalepeny? nechapem! normalne mi nahanas strach uz si bola na prvej kontrole? Myslim,ze si ich mozes kuknut,ja by som sa pozrela. Normalne uz uvazujem,ci do ULK mam fakt ist.Daj vediet ako si dopadla.Drzim ti palce

babulein

baby, este jedna otazka, kde ste si zakupili druhu podprsenku?? ja tuto def. musim vyprat, to je hrozne sa tyzden nesprchovat..takze zajtra rozhodne musim dostat druhu :)

babulein

Pegy, nemam stehy, su len "zlepene", ani drenaze som nemala co Trin tusim prvy krat lutujem dnes. Su totiz napuchnutejsie ako vcera a akoby boli naliate niecim. Asi to ranovou vodou ci ako sa tomu hovori. NAstastie mam zajtra kontrolu...

babulein

Pegy, nemam stehy, su len "zlepene", ani drenaze som nemala co Trin tusim prvy krat lutujem dnes. Su totiz napuchnutejsie ako vcera a akoby boli naliate niecim. Asi to ranovou vodou ci ako sa tomu hovori. NAstastie mam zajtra kontrolu...

babulein