Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

babulein

modroocka, myslis ze to mozem tam aj kupit?? postou to bude komplikovane nakolko nebyvam na sk...ja dufam ze mi predaju v ulk

achhhh

ja som celkovo taky nechapavy, obmedzeny typ, som proste prirodna katastrofa, nekompletna osobnost, s malilinkym...iq a preto tu aj prarazitujem na tejto vasej stranke, tak prepacte...

zrkadielko

ahojte baby, tak v piatok som bola na konyultacii a 16.10. mam rano operaciu.modroocka,mala si pravdu s tym,ze sa im urcite uvolnia terminy

modroocka55

babulein,
tak to Ti neviem ja som im tam zavolala ,potom zafaxovala objednavku a vstko mi poslali priamo na kliniku kde ma to cakalo v den operacie uz na stoliku vedla mojej postele.Oni Ti to aj poslu len neviem kedy Ti to dojde.

babulein

modroocka, myslis ze to mozem tam aj kupit?? postou to bude komplikovane nakolko nebyvam na sk...ja dufam ze mi predaju v ulk

modroocka55

babulein,
tu podprsenku som si ja sama objednavala na www.siklienka.sk .Vlastne ja som si tam vsetko objednavala sama prsia aj dve podprsenky,aspon si ich kludne menim kazdy druhy den a nestresjem s uschnutim.Drenaz nerobili ani mne v Bystricia ja ani vlastne neviem ci to mam zasite lebo to mam prelepene a po operacii som mala take bolesti ze na toto ma ani nenapadlo opytat.Zajtra idem na kontrolu tak dam vediet .

babulein

este jedna logicka vec co ma napada, nesije to lebo nedava drenaze, tak aby ta zbytna krv a voda mohla odtiect?? neviem..

babulein

Trin, ano ,stehy nemam. Tiez som sa zlakla ked som sa sestricky opytala kedy sa budu stehy davat von. Ona ze stehy nie su, je to len prelepene. Tiez v tom nevidim zmysel..predsa to nie su rezy ako v kuchyni ked sa porezes. To ze nedava drenaze sa zda byt normalne, aspon co som sa docitala v nemeckych forach, ale s tym sitim, s tym som sa este nestretla. Zajtra mam kontrolu tak potom ti dam vediet a ak nezabudnem opytam sa ho preco to nesije.pa