Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ivica

keď som si tak prezerala "náš foto club", tak ma napadol ku každým prsiam nejaký výraz:
marselitta-dokonalosť
modroočka-vznešenosť
pegy-úctyhodnosť
ivica-nutnosť
silvia-sexi hravosť
livaa-žiadostivosť

ivica

elli23, pred OP som mala nikolkatky, cez prsia , ak sa to tak da nazvat som mala 84 cm. Jak vydlabaná supka z kiwi, /na tomto sa silvia vzdy dobre zabavi, lebo ich videla na foto, ale som ich nedovolila dat na net/ Boli horsie ako mala moja babka v 80-ke. Trochu ma mrzi ze som netrvala na väčšich, baby co maju heslo vidia, ze som tam jak chudobna pribuzna, ale vzdy lepsie mensie dvojky ako nulky...s tymito sa uz dokazem zmierit. Tak mam teraz 90 cez prsia /s nádychom/ a citim sa ako modelka...Elli drž sa, neboj, bude to OK, minimalne o vela lepsie ako bolo.

Marselitta

Modroocka55
ahoj, aj ja som uz konecne kukla fotky. Som to ja, ale konecne z peknymi prsiami. Ja som sa bala, ze 350ml bude strasne vela, ale fakt to nie je obrovske. To ty mas menej, ale vypadaju tiez velke. Ale ty si malicka, tak to preto. Ale je to tiez riana zmena na tvojich fotkach. Ako si si upravovala tie fotky? máš to super. Poraď.

Livaa

silvia a
ok moja hodim to na rajce ale az vecer,este som v praci a pridem az vecer dom....inac pekne su cim dalej tym viac :-)

babulein

baby, po kolkatom dni ste zacali uz normalen zit a sami sa obliekat, podotykam ze ja nemam rany zasite, iba zlepene tak o to viac si musim dat pozor, ale ked si pomyslim ze o 4 dni musim sediet v kancli a nikto by si to nemal vsimnut a dojde aj dcera a sama sa budem musiet obliect, tak fakt mam obavy ci to zvladnem. Pred vcerom som to prehnala isla som ku kadernicke a cely den som bola na nohach, za to som si to vcera odpykala...uz sa aj nudim doma, ale nemozem ani von ked nikto nieje doma lebo si ani sama bundu neobleciem, resp. mam zakazane lebo sa kridlovemu pohybu nevyhnem a ten musim zial obmedzit, rada by som dnes zacala nieco na dome robit, ale bojim sa ze zajtra budem lazar. Trin, zajtra mam opät kontrolu, tak dufam ze ten kusok co sa odlepil je v pohode, infekcia je to posledne co momentalne potrebujem.uz mi sibe z toho byt stale doma, dnes poslem aspon fotky lebo budem menit podprdu :) pa

babulein

baby, po kolkatom dni ste zacali uz normalen zit a sami sa obliekat, podotykam ze ja nemam rany zasite, iba zlepene tak o to viac si musim dat pozor, ale ked si pomyslim ze o 4 dni musim sediet v kancli a nikto by si to nemal vsimnut a dojde aj dcera a sama sa budem musiet obliect, tak fakt mam obavy ci to zvladnem. Pred vcerom som to prehnala isla som ku kadernicke a cely den som bola na nohach, za to som si to vcera odpykala...uz sa aj nudim doma, ale nemozem ani von ked nikto nieje doma lebo si ani sama bundu neobleciem, resp. mam zakazane lebo sa kridlovemu pohybu nevyhnem a ten musim zial obmedzit, rada by som dnes zacala nieco na dome robit, ale bojim sa ze zajtra budem lazar. Trin, zajtra mam opät kontrolu, tak dufam ze ten kusok co sa odlepil je v pohode, infekcia je to posledne co momentalne potrebujem.uz mi sibe z toho byt stale doma, dnes poslem aspon fotky lebo budem menit podprdu :) pa