Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silvia a

Ivica,
ahoooj :o))
takze sexi hravost:o)) asi sa ti paci ta moja tetovacka:o)velice rada ti ju darujem!! keby mozem:o(ale musim povedat ze teraz sa mi aj celkom paci,trosku inak teraz vyzera,ked ma byt na com,hehe

babulein

praveze to je ta ista, len iny strih. Je to ta Lipoelastic ci ako sa vola..
ale fakt to mam napasovane ako na diskoteku. to na tie rezy ani dobre nemoze byt podla mna..alebo uz mam tuto moc volnu?? fakt neviem..juuuj, tolko bez podprdy nevydrzim, uz tych par minut co som ju chcela vymenit ma bolely tie rezy...tak nic, idem zajtra zase takto k doktorovi..

Livaa

babulein
kupila si si podprdu tu specialnu stahovaciu ktoru mame nosit po zakroku?? ved to je dobre ze ti stahuje prsia a ked ti to velmi vadi tak si daj dole tu co mas a vyper,ja som mala tiez len jednu a stale som ju prepierala,tolko kym vyschne vydrzis....

Livaa

silvia a
moja uz mas fotky na rajce

ivica
no aj v mojom pripade by to bolo ze nutnost,lebo to co bolo pred to neviem ani nazvat,no a pridam si tam tu hruzu aby ste videli ze nekecam :DDDD

elli23

ivica to ako keby si opisovala moje prsia he he vsak uvidis pred a po operacii ja tam dam aj tie pred nech je sranda

babulein

baby, pomoooc. kupila som si tu druhu podprdu, presne tu istu znacku aj velkost, len tvar je iny. a nepasuje!! mam v tom strasne stlacene prsia, take podprdy si budem davat az o par mesiacov ale predsa nie 8 den po op nie?? som zufala, ta jedna uz fakt potrebuje vyprat, uz som aj cela vyhadzana. ale bojim sa nechat tu novu ked v tom mam uplne stlacene prsia na sebe. jak je to mozne? ivica - na aky mail ti poslem fotky? a ake udaje potrebujes??dik