Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

elli23

modroocka55,livaa dakujem uz sa tesim.nebojte poslem foto prva bude ako 11 rocne dievcatko a po operacii ako zena...he he mam taku impertinentnu otazku mohla by mi niektora ukazat foto pred a po operacii???pozerala som aj na nete ale tam su foto super vydarenych operacii vsak ja tiez potom ukazem :-)))

modroocka55

marselitta,
videla som fotocky ,prsia mas fakt pekne .Vobec nie su velke aspon na fotkach mi to tak nepripada.To pred a po to nie si Ty .GRATULUJEM

modroocka55

babulein,
vcera som bola na kontrole ,vybral mi stichy a dnes som uz bola v praci a v pohode len sa nesmiem zabudnut a robit sprostosti napr.som skocila zo schodika a potom ma hned bolel sval ale inac nemam ziadny problem.Viem sa aj normalne vystriet,a vystieram sa veeeeelmi rada hehe

babulein

modroocka - a tlak este mas? uz makas alebo len ides?? este vidiet na tebe ( postoj napr.) ze si mala nejaky zakrok??

modroocka55

eli23,
tak Ti drzim palceky nech Ti to vyjde .Ja som teraz 13-ty den po a uz sa citim super .Dnes som prvy raz spala bez desiatich vankusov uz iba normalne na jednom velkom a bolo to super nesediet ale lezat.

zrkadielko

asi blba otazka,ale budem mat rez cez pazuchy a zaujima ma kedy je mozne sa tam oholit, pripadne ako ste to riesili vy?