Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ivica

no livaa, klobuk dole, resp. podprsenku dole, neni o čom...ako si si vôbec zvykla na tu zmenu a čo tvoje okolie na to??

Livaa

silvia a
tak tomu ver co vidis,to su prosim pekne moje cecky po 2 rocnom kojeni,to je cooooo,nevravim ze som mala pred tehotenstvom nejake velke prsia ale mala som take 2 do ruky a toto mi zostalo.......

taaak kto ma lepsie?? :DDD

eli23
nie hned pojdes kym ta pokreslia,pofotia, daju oblbovak,zabandazuju nohy a pojdes na to,podla toho aky maju system,vsade to je ine....

elli23

livaa take velke mam aj ja.vau to aj ja budem mat take skoro mne da dr 270 a ty ma 290 hned idem odmerat aky je rozdiel medzi tym.mam otazocku kolko vam trvalo ked ste dosli na operaciu hned vas zobrali alebo ste cakali???lebo ja mam byt o pol siedmej rano tam

modroocka55

marselitta,
je to robene v adobe photoshope,ak by si chcela posli tie fotky mne na mail a poslem Ti ich prerobene,papa

ivica

pridajme si obvody aj pod prsami, lebo aj na tom rozdiely závisí /chytám sa aj stebla/

Takze ja :
POD: 75
PRED: 84
PO: napis 90 /vystret a nádych/