Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Livaa

eli23
nie neboj to su take akurat k postave,ziadny extrem.....hoc som si hovorila ze mohli byt aj vacsie o troska...ale bala som sa :DDD

Livaa

ivica
presne,zbytocne keci a humbuk by okolo toho bola a naco?? lebo muzi si myslia ze ked si zena da spravit cecky ze ich musi mat ako Pamela a mozno ich zena doma ma svoje vacsia ako ta ktora si dala cecky spravit :DDD muzska logika

ivica

Ja robim v praci s ôsmimi chlapmi /sama baba/ a tiez si to nevsimli, ale to ja som uz prebornik v kamuflovani, ani sa im nedivim. doteraz som sa tvarila ze nejake prsia mam a teraz sa tvarim , ze stale nic nemam....humbuk...neviem to len tak "vytasit"...

Livaa

eli23
vazim okolo 54kg a meriam 165cm, no vidis aspon mas aku taku predstavu asi ako to dopadne.....drzim palce a neboj sa vsetko bude ok

ivica

veru tak elli, tesit sa treba...
a ma nedrazdite fotkami, lebo vam tam poslem tie moje supky, silvia ich iste nezmazala, lebo sa chce na silvestra este dobre zabavit...

Livaa

ivica
moji najblizsi ze "waw" je to rozdiel ked mam plavky alebo som bez,ale ja som nosila podprdy belindy co su samy o sebe vypchate takze to mi robilo pod trikom cecky,ale v praci si vsimli(kolega)najma v lete ze mi akosi narastli cecky :DDD musela som to nejako zahovorit nebudem to predsa kazdemu vesat na nos,kazdy vie komu to moze povedat
a fotky aj troska skresluju