Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Marselitta

Livaa,
no neviem preco ti este neprisli, ale asi to bol velky subor, az 2MB, tak som ti to poslala este raz na 2krat, tak hadam to dorazi coskoro.papa

silvia a

Marselitta,
ja mam 24 den po op a vcera som ho odlozila,aj ked som ho este mala nosit,strasne ma tlacil a boleli ma z neho prsia,ako som hodala dolu tak ma nic neboli netalci a citim sa podstatne lepsie!

sonia

ahojte

chcela by som vediet toto ;
chcem si dat spravit tiez prsia ale ked budem chcet mat babetko mozem kojit aj ked budem mat silikony??neposkodia sa?

neuskodi to ?babetku alebo mne ??
dakujem ....

Marselitta

silvia a
ja tiez nosim ten stahovaci pas nad prisiami a kazal mi ho doktor nosit2 tyzdne non stop a teraz po vybrati stehov uz iba na noc.a len volne zapnuty.este nejake 2 tyzdne ho mam nosit a potom nemusim. ty ho este nosis?