Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Marselitta

Livaa
to teda nechapem preco ti to neprislo zase, lebo som to dala do 2 mailov.a dobre posielam na gmail.com? aby som to neposielala niekomu inemu. a nebude vediet, co sa deje, ked na fotkach len same cickusky...

Livaa

marselitta
ziaden mail mi nedosiel,asi si dala vela fotiek do mailu,musis ich posielat v maili po 3,podla toho kolko MB zaberie jedna fotka a kolko sa ti zmesti do mailu...

babulein

Trin, zabijes ma ale nie nepytala som sa. ale aspon som sa dozvedela ze to nie celkom take hrozne bez tych stichov, je to nejake speci lepidlo ktore trochu stipe a pri spravnom pohybe naozaj dobre zahoji a nezanechava velke jazvy. Ako som dosla na Gubu?? Tu cez forum, bol to jediny v BA ktoreho ste tu tak casto spominali preto som sa rozhodla, a na konzulatacii som u ineh nebola. Baby, co mate po, ako dlho ste chodili skrcene?? ak vobec teda?? diky

trin

Ahoj Babulein,
tak ti to dopadlo super,nepytala si sa ho,preco to nesil a preco ti dal ine? Ako si vlastne prisla na Gubu?

modroocka55

marselitta.
uz som super boli ma uz len ta lava ruka ale ze to prejde same.Dnes mi vybral stichy tak zajtra sa mozem sprchovat.Este 3 tyzdne mam nosit tuto podprdu a potom si uz mozem dat normalnu .tak papa

babulein

Ahojte kocky, tak dnes som bola na kontrole ( 7 dni po ), vsetko je ok, to lepidlo sa na jednej strane na malinkom kusku rozlepilo, vraj lebo som sa moc spotila..skor si myslim ze to je preto lebo som lavacka a tou rukou vsetko robim. Inak vsetko ostava po starom,ziadne sprchovanie a ziadn dvihanie ruk. ale za to som si kupila novu podprdu takze aspon tu mozem hodit do pracky.pa

Livaa

pegy
mas to tam

silvia a
no uz sme 5 a cakam na 6,len nejako sa mi ten mail nevie dorucit,inac ako sa citis uz si ok?