Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ivica

silvia idem pozret na mail, len som si odbehla od stupídnych vyvolenych, pozeram to koli Tereze, ta je tam najlepsia, inak ukecana som koli tomu asi, ze som oprala podprdu o 18 tej a je stale vlhka a uz ju chcem!!, tak to ten adrenalin...sme zavislé na elastickej podprsenke no pekne! dobru noc...

silvia a

Ivica,
dnes si akasi ukecana:o))
co si nebodaj nasla draheho?? nestihol sa skrit??
A kiwi som vymazala ako som mala nakazane!!Dufam ze aj ja sa budem moct pochvalit moji ovocim pred:o))musim zohanat foto

Livaa

eli23
kvoli tromboze

ivica
:DD
presne aj ja som chcela mensie aby to vyzeralo prirodzene a som spokojna,menej je niekedy viac....a zavisi to aj od toho co dotycna chce,co sa jej paci ide o to aby bola spokojna ona,no nie?

ivica

livaa, tiez som sa bala a pristala som na to co navrhol chirurg, on ma sice varoval ze je konzervativny a je za mensie a prirodzenejsie a mne sa to vtedy moc pacilo, lebo aj moj muz je konzervativny, tak som to nechala "na nich"....sak nabuduce..:-))