Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silvia a

Ivica,
len mi musit napisat ktora fotka ma kolko.Takze v stahovacia podprda? bez podprdy,v kvetinkovej podprde,v zupane.Tu v tricku viem.

silvia a

Ivica,
jasne ,tvoje meno,adresa,mobil,a samozrejme mapa aby ta vedeli najst:o))
napisala som pod fotku,ovocie pred,ovocie 3 tyzdnove:o))Inak ak by sa Livii chcelo,mohla by tvoje fotky vymazat a ja jej ich este raz poslem aj s popisom,aby bolo jasne:o)

Livaa

ivica
no tak to si myslim ze sme na stejnej urovni......:DD ten program co nacitava fotky si ich uklada neviem podla coho ,ja som chcela tiez ze ich ulozom zaradom,ale nejde to.....ale az poobede ti to dohodim,som v praci.....
no a kebyze tiiii mudry odporcovia zakrokov videli kvoli comu sme to podstupili ,alebo ze by ich drahe polovicky toto mali,tak neviem neviem ci by mali take keci ze ja ju mam rad taku aka je......

ivica

livaa, rozsirila som zbierku a hram o prvenstvo discipliny katastrofa PRED...zasa to "tak pekne uloz", kivi dopredu, dekolt nakoniec....:-)) diky