Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

liza

Baby,bola som vcera na konzultacii v Chirmede,doporucili mi pekciu a zaroven vlozenie implantatu.Mala to niektora z vas takto robene?

zrkadielko

tak baby, este raz drzte palce, idem este nieco nakupit a spat,lebo o 4 rano vstavam. ked bude po vsetkom, ozvem sa a potom poslem aj fotky.
papa

ester22

Zrkadielko:aj ja som dost citlivka:) ale myslim ze vidiet nebudem nic kvoli zavesu co daju predo mna, aspon si to tak predstavujem... chcem ist este na konzultaciu ku gubovi kedze som na neho citala same chvaly.. az na to ze je trochu arogantny :) som zvedava co mi na tu lokalku povie on, potom vam dam vediet

Livaa

modroocka55
denita co mala pred tie jazvecie usi a teraz co ma to sa neda porovnat,su dost velke,ale su pekne.....viem ze Rozet bola na reoperacii lebo prve boli velke a gule ale potom co ma nove su fakt super....viem ze tym dost trpela...a konecne sa tesi....ok idem ja pekny zbytok vecera papa