Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silvia a

Livaa,
ale dokopy nic len ma serie ten jeho pristup,je suverejny,urobi operaciu a tym to zaslo,zaujem ziadny,kontrolu mi robil jednu, dva tyzdne po operacii a odvtedy som ho nevidela az teraz,keby nebolo toho znameho ktory sa o mna staral tak ma necha hadam aj skapat.Teraz sa konecne racil objavit na kontrolu a zaujimalo ho akurat fotenie,keby sa nepytam tak sa ani nic nedozviem a este sa tvari urazeny ze sa vypytujem.Sam sa pochvali,potesi a ide dalej.Ja nehovorim odbornik moze byt dobry ale takymto pristupom sa chlapec daleko nedostane.Este aj k doktorom sa sprava tak ze nad neho nieje.Ale kaslem na neho,uz ho nepotrebujem a nech sa mu dari.
Modroocka55,
jazvy som si lepila do teraz to je 6 tyzdnov,po mesiaci som si ich natierala repikovym kremom jeden tyzden a teraz si ch natieram contratubexom.

modroocka55

silviaa,
chcem sa opytat ,Ty mas rezy pod prsnikmi ,ako dlho si si ich preliepala a natierala si si jazvy s niecim?

silvia a

Livaa,
zatial sa neozvala elli,a dakujem za pochvalu:o)
Taka som nasrata na toho mojho dr co ma operoval,je to kus debila! Teraz sa mi nechce pisat ale urcite mu tu urobim reklamu aky je "super"

Livaa

silvia a
a je to tam, no ako sa zmenili po case pekne sadli,su fakt pekne :-)
a co s fotkou eli,ste sa nejako dohodli?

Livaa

HOLKY
Konecne mame fotecky zoradene ako maju byt,som sa s tym potrapila a konecne je to ok,som rada :-)))) peknyy vecer

Livaa

zrkadielko
nehovooor seex,tak potom si v pohode :DD to vstavanie je bolestive ale aj to prejde,a aj to pichanie v prsniku,vacsinou viac zlobi jeden prsnik,to je normalne,to prejde casom....mas 300ml a D podpiru?? ja mam 290 a C....no ale ja som nemala ziadne cecky pred :DD