Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zrkadielko

livaa, uz aj to pichanie je trocha menej bolestive. ale mam taky pocit,ako by mi sem tam v nich zblnkotala voda alebo co. uz sa neviem dockat,kedy zo seba zhodim tu hnusnu tlaciacu podprdu:}ja som mala pred op. take mensie bcka, tak si preto mam teraz d,ale ja cakam,ze este odpuchnu,lebo drahemu sa zdaju dost velke:}

zrkadielko

modroocka, na kontrolu idem 26.10, to mi uz vyberu stehy, na izbe som bola najprv s dvoma/tiez augmentacie. a potom nas sestricka prestahovala do inej izby,kde sme boli len 2. ale obe baby boli zlate,takze sme aj dost pokecali.a ty mas kedy kontrolu?

babulein

Livia dik za info..prave som spravila fotku, dostanes ich o chvilu..ako sa volal ten leukoplast?? ten moj mi nic nedal hovado...

Livaa

babulein
mne dal dr. na preliepanie taky leukoplast,len som si ich mala nastrihat,ziadna gazu uz netreba.....preliepas kedze uz sa budes moct sprchovat podla toho ako ti to drzi.....len pomaly s rukami hore,neponahlaj sa ako ta to pusti nic nasilu nerob.....no a na jazvy treba trpezlivost je to na dlhsie kym to nezmizne....kedy posles fotecky??

babulein

baby, ako preliepat?? gazu a leukoplastom prilepit?? som takmer 4 tyzdne po, mne povedal ze to mozem dat dole a aj sa kratko sprchovat..este by ma zaujimalo kedy ste davali ruky nad hlavu....ako vyzerali vase jazvy po mesiaci? ja mam jednu ani nevidno ze tam nieco bolo rezane, ale za to ta druha je s chrastami a nie tak pekna :(

Livaa

silvia a
no tak to mas pravdu,ani ja neznasam takych machrov,kto som co som.....ludskoch a ochota by mala byt na mieste s najma ked za to platime velke sumy a nielen preto....no co uz su vselijaki ludia,ale v nemocniciach by taki nemali co robit......hlavne ze sa mas dobre a ziadne problemy.....

modroocka55
ja som si dlho preliepala jazvy a nicim som si ich nenatierala,mne vravel cim dlhsie preliepat....