Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Livaa

elii23
uz to mas na rajce:-)uz si spominam s tou fotkou pred.....skus ju poslat silvia a.....no musim to vidiet na vlastne oci,tu podobnost .....hehehehe

Livaa

modroocka55
mas nove fotecky na rajce,su cim dalej krajsie :-)) len som nevedela najst v mailoch tvoj popis,ze kolko ml,ake a kde a kto....

bejka

modroocka55
ahoj,prave som si to pozerala tu stranku,ale ked si citam tie komplikacia,normalne mam strach z toho,aj ked ma to caka az v marci..nech to mam uz za sebou,ty si kolko po operacii?

Livaa

elli23
fotky spracujem poobede ked pridem dom. Moja ja nemam kablik z fotkaku do pc,ale posli ho silvia a ona ma a ona mi ho preposle na mail. pekny dnik :-)