Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zrkadielko

ahoj modroocka, som doma od stredy,ale az teraz som sa dostla na net. som ok, len pravy prsnik ma boli o dost viac ako lavy.dobry napad si mala s tou colou,lebo,ked mi dali veceru, hned mi prislo zle este z tej narkozy a cola pomohla. na druhy den som ich aj videla pri prevaze a som max.spokojna.len keby to tak nepichalo a ta podprsenka ma desne tlaci...

silvia a

Livaa,
ahoj mam sa v celku fajn,ale to je dlhsiu debatu a trosku o inom.Ceciky su ok,zatra idem na kontrolu hadam aj poslednu.Kludne mi moze elli napisat poslem jej moje cislo a hodim jej fotky k tebe:o)

Livaa

silvia a
dik,mam sa fajn az na tu kosu :-)) a co ty,uz si uplne fit??? co cecky???
eli23 ti chce poslat foto pred cez mobil,som je vravela nech ti napise mail....a ze ty mi ho potom preposles,lebo my nemame kablik :DDD

modroocka55

bejka,
ja som po mesiac a fungujem uz normalne aj ked v lavom prsniku este citim pichanie aj je taky citlivejsi ale ten prsnik som mala citlivy aj pred operaciou.A komplikacie mas vzdy a vsade a mozu a nemusia byt .Takisto mozu byt hned po operacii a nemusia byt vobec nikdy .Kazdy sme inaksi.Domarca mas este daleko