Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Livaa

zrkadielko
to ze Ti akoby zblnka to je dobre,to ja znak hojenia :-))to som mala aj ja,a to pichanie prejde casom,ja som tiez na pravom prsniku mala dlhsie to pichanie a sem tam zabolel v nejakej polohe,do pol roka sa to vsetko pekne zahoji ako ma :-))

dada

čaute baby!!! čítala som tu vaše články a veľa som sa dozvedela. Ja mam termín 10.12. u Dr. Gubu. Už sa neviem dočkať. Budem mať 300 ml. mentor. Babulein zaujímalo by ma ako si vysoká a koľko vážiš???

modroocka55

zkadielko,
ja mam ist na kontrolu niekedy zaciatkom novembra uz mi nedal presny termin ze si mam zavolat ked mi bude vyhovovat a prist .A kolko ml.Ti daval ?Mne 275 a predtym som mala tiez mensie 2