Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

modroocka55

zrkadielko,
mna ten lavy prsnik boli na jednom mieste stale o pravom prsniku ani neviem ze ho mam ale ten lavy vnimam dostatocne no uvidim ....kedy ides na kontrolu?bola si s niekym na kontrole?

modroocka55

zrkadielko,
no cau uz som sa o Teba bala ze sa neozivas tak je dobre ze si spokojna.Ten opuch mne zmyzol zhruba po 10 dnoch ale mne sa zda ze to ani nebol opuch na prsniku ale nad prsnikom .Ale neboj budes ich mat pekne ked Ti dal podprsenku D ja mam C a su velke .Kedy ides na kontrolu?Vsak bol personal zlaty....

zrkadielko

na moje pocudovanie sa citim dost dobre. som stvrty den po a yatial jedine bolesti co mam je pichanie do praveho prsa,ked vstavam z lahu do sedu,ale inak v pohode. dokonca vcera som uz s mojim drahym sexovala:}

Livaa

zrkadielko
to je tazko povedat,zhruba asi o cislo....ale to je len opticky klam,lebo ti len odpuchnu,ml mas stale rovnaku.....a kolko mas ml??

Livaa

zrkadielko
ahoj a blahozelam Ti,uz to mas za sebou. Potom sa tesim na fotecky,skore zotavenie prajem. Pmalicky Ti budu odpuchat cecky,tak po mesiaci,ale u kazdej je to ine...