Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

dada

livaa
To nie ja som rozhodnutá na 100%. Povedal mi že mám menej svalovej hmoty a že mojej postave budu ok. Som 160cm vysoká a vážim 50kg.Baby vy ktoré máte 300ml. Ste spokojné???

Livaa

silvia a
cim vacsie implose tym viac komplikacii,neviem, tazko povedat a aky mal argument ze neda viac?? vacsina dr. je za prirodzene prsia a nechcu robit giganty,ale zase na druhej strane ked si to niekto vyslovene zela a chce to za kazdu cenu a bude niest nasledky a plati si za to.....

silvia a

Livaa,
ja ti napr. poviem co som sa dozvedela az teraz na poslednej"kontrole"pan velkomozny sa preriekol:nieze by sa mi viac nemestilo ale on robi iba do 350ml.asi tak,,,,

Livaa

dada
doktor vie co robi a za kazdu cenu ti narvat silikon ked mozno nemas ani tolko koze nie je dobry napad..... dr. Guba ma dost zakaznicok,urcite je sikovny ale ako clovek to neviem....rozhodnutie je na tebe,ked nie si 100% rozhodnuta a vahas ,naozaj skus aj inde konzultaciu,aby si si to potom nevycitala...

dada

pegy
moj názor je asi taký, ak ma niekto objedná za dva týždne tak nemá ľudí, a nemôže byt dobrý!!!! U Gubu som objednaná pol roka ma nával a to asi niečo znamená. Keby mne povedal lekár že mám prísť o dva týždne tak si pomyslím že mu vyšíva. Ja robím len posrané acrylové nechty a mám objednávky mesiac
dopredu a to niesu kozy.

Pegy

Dada mne keby doktor povedal,ze si mam hladat ineho tak k nemu urcite nejdem.Ja vam odporucim Dr.Jezovitovu je v Esthetiku.Ma dobre ceny ,perfektny pristup a vyhovie 100% vasim poziadavkam,terminy vybavuje do 2 tyzdnov.Urcite sa vie lepsie vcitit do nasich problemov lepsie ako chlap.

dada

babulein
no je dosť namyslený a sebavedomý vie že je dobrý, chcela som 350ml lebo 300ml sa mi zdá málo. Povedal mi aby som si hladala ineho lekára. aky máš pocit s neho ty???