Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Pegy

Liva to vies ze som to nezobrala osobne len ma rozculuje to ze niekomu chces poradit a on si mysli ze mi to robil nejaky fuser

silvia a

Livaa,
vidis napr. mam taku istu postavu ako ty a dal mi 350ml a tiez mam 75C,ked je mensi strih podprdy tak Dcko

Livaa

pegy
no dufam ze si to nezobrala osobne,to bolo myslene vseobecne,ked na to mas prsia postavu a zmesti sa tak preco nie,ale k jej utluckej postave a vyske jej staci to co navrhol doktor.....videla som tvoje cecky a rozhodne nie su ziadne giganty,vidis ty si priklad zien ktore si mozu dovolit aj viac ml :-)) Lebo vacsinou sa ml pohybuju okolo 300,u vacsiny a u cz dievcat pod 300 ml.....:-))

Livaa

dada
myslim ze je to akurat k tvojej postave, ja mam 290 ml, 54kg a okolo 164 cm,som spokojna,mam 75 C podprdu,ale nebola by som proti keby boli o troska vacsie....ale hovorim som spokojna,lebo to co som mala pred to bola hruza nic :DD

Livaa

silvia a
no tak to mas pravdu,pretoze nie kazdy ma malo koze a moze si kludne dovolit aj viac ml,zalezi od povodnych prs a od postavy....su vselijaky,preto mame pravo si vybrat :-)

Pegy

Dada nezdielam tvoj nazor ze ked ta dr.objedna za 2 tyzdne tak nie je odbornicka.Je a hovorim to z vlastnej skusenosti.Nehovorim ze dr.Guba nie je.Viem ze dr.co mi robila prsia opravovala aj po Gubovi a rozhodne ju budem kazdemu odporucovat aj ked mi davala impl.500ml nemam ziadne giganty a su uplne prirodzene a bez komplikacii.A su alebo aj boli tu dievcata na ktore sa pan DR vykaslal ked mali nejake komplikacie a to hovori za vsetko