Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Livaa

babulein
mne dr odsrihol tu naplast,oni ju mali na takom velkom kotuci,co je na rany a netreba davat pod nich ziadnu gazu,ved to musia mat aj v lekarni....ja som si ich len preliepala a nicim nemazala....

Pegy

Babaulein ja som tiez nemala naplaste po tyzdni po op. som si to natierala Contrectubexom ake ja som ziadne chrasty nemala.

babulein

baby pomoc. mne ten moj nedal ziadne naplaste, teraz si to lepim s gazou ako tak, ale nic moc. okrem toho ta jedna jazva je hruuuuza, ked ste zacali nieco nato davat?? Ja som si dnes kuila Bepanthen, nevie s cim porovnat na SK, je lae super na vsetky poraneniny, a v lekarni mi povedali ze ka je rana uzavreta mozem zacat, a aj prakticka lekarka mi to povedala.. lenze kvoli tym chrastam neviem ci to je uzavrete..co teraz?? mom vobec nie som spokojna, aj ten tar nic moc... :(

Pegy

Dada berem to ja ked som bola na tvojom mieste bola som vdacna za kazdu info. a nielen kvalita ale aj cena je dolezita a preco platit vela ked mozes dat za tu istu kvalitu menej

Livaa

silvia a pegy
no vidis postavy rovnake ale cecky povodne su ine ved ste videli:DD a to ked som bola na usg pred mesiacom tak mi povedal ze uz teraz vidi ako implos je nasukany,takze aj keby som chcela vacsie bohuzial,nebudem riskovat,bolo by to veeelmi okate a skarede,po okrajoch by sa mi risovali implose....oproti tomu co som mala je to nebo a zem :-))) vsetko je to o povodnych prsiach,preto aj ked niekto chcel vidiet ze ako vyzeraju moje cecky ze tak budu aj tej dotycnej kedze mame rovnaku ml,ale to je hlupost,kazda mame ine cecky....