Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Livaa

babulein
ahaaa, a nebola si na kontrole?? ved doktor by ti mal povedat ci je to v pohode alebo nie.....a co ti kazal na to davat???

silvia a

Babulein,
jasne kludne posli,inak mozes poslat aj livee na rajce ti ich hodi a mozes si pozriet aj ine fotky ako chces,ja mam site,ale ziadna slava.hladaj5@azet.sk

babulein

nie su iba lepene, lepidlo je dokonca aj tam kde nema byt..no to ma netrapi teraz. no otovrene myslim ze nie, ale ta skareda jazva je hruba, pochrastana, a este mi aj to prso akosi donutra bere, neviem ako to mam popisat, akoby ta jazva bola o 1 cm hlbsie v prse...

Livaa

babulein
ale mas to otvorene?? ci sa ti to zrasta??? neboj chrasta casom odpadne....musis byt trpezliva,jazvy sa najdlhsie hoja na to treba cas....

babulein

no musim sa zajtra opytat v lekarni, lebo ja dora tu nic nemam a teraz som vybrakovala autolekarnicku...baby keby ze vidite tu jednu jazvu, ako mäsiar. .skdoa ze sa nedaju fotky prilozit tu...kde je Trin???

Livaa

pegy
je zaujimave ze holky z cz,si maju masirovat ci uz cecky alebo jazvy a mne moj dr. nic take nedoporucil,povedal ze to nema ziadny vplyv....no chapes?? co doktor to iny nazor ....

Pegy

Ja mam krasne jazvicky len ciarocky a to mi robila dr co nie je udajne odbornicka a preco to ten Guba iba lepi to vam dopredu nepovedal ze to nezasije?