Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Livaa

babulein
no vidis ci sa ti ten rez zrasta,jazva by mala byt zacelena s chrastou....ked ti to nemokva malo by to byt ok

Livaa

babulein
ja som rada ze moj dr. je najma clovek,ktory ma vypocuje a snazi sa mi na vsetko odpovedat a pomoct a nielen chirurg co reze a berie za to peniaze....co spravime,dr su vselijaki ale mali by byt viac ludsky a nielen kvoli tomu ze im za to platime.....no drzim ti palce aby sa ti to cim skor zahojilo :)

babulein

na kontrole som bola pred dvomi tyzdnami, a mam sa ukazat o dva tyzdne..ja som si tie jazvy tam este nevidela, on nic nepovedal...bud sa to zhorsilo alebo on dufa ze sa to zlepsi...ale sere ma ze mi nedal ten leukoplast, clovek tam necha takmer 100 litrov a potom ani posrany leukoplast ti nedaju.. a tie kontroly po op su akurat tak na ...