Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

shandy

ahojte babuľky,tiež uvažujem o operácií zväčšenia prsníkov.V tomto období sa tomu dosť venujem,ale bohužial stále sa neviem rozdodnúť.Bola som na konzultácií u Dr.Minaroviecha,Gubu a Dr. Ježovitej. Čo Dr.to iný názor a tak mi to len sťažujú.Už ani vôbec neviem pre prirozdený efekt aký druh implantátu si mám dať:o(((BABULKY,VY CO STE BOLI PORADTE MI PROSIM.FOTKY MI MA VEEEELMI POTESILI. DAKUJEM. shandy137@azet.sk

trin

babulein,
asi to nie je bohvie co,ze?keby si to mala otvorene,tak ti premoci leukoplast.ale jednoznacne by som za nim isla.a stym contractubexom pomaly,az kym neodpadnu chrasty.

jucika

tiez uvazujem o implantatoch, len sa trosku bojim. ak mate nejake skusenosti, napiste mi prosiiim(macinka@atlas.sk).dakujem