Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ivica

ahoj silvia, tu sooom....
Zrkadielko ani podprdu uz nemusim OD DNES oficiálne, ale ani nijaký sťahovací pas som nemala, asi to je až od väčších veľkostí, ja som mala takú šikovnú širšiu podprdu elastickú , skôr ako športová vyzerala...aj tak v nej budem asi ešte spávať lebo je pohodlna..Ohľadom prs som fakt rada, že som mala šťastie aj na kliniku aj na doktora aj na priebeh operácie a hojenia, nemôžem povedať ani krivé ň...

silvia a

Zrkadielko,
ja som ju musela nosit mesiac a poradim ti,nestahuj si ho velmi lebo stahovanim tlaci dole aj implantat.

Livaa

shandy
musis doktorovi povedat aku mas predstavu ake by si chcela mat prsia a to zavisi aj od tvojich povodnych,on Ti navrhne kolko ml a typ implosu zavisi na tebe. Mala si si pozriet fotodokumentaciu pacientiek,ktorym robili prsia aby si mala predstavu a aj to ti pomoze v rozhodovani,kazdy doktor ma album pacientiek.

ivica

Som 6 tyzdnov PO /dúfam/ úspešnej operácii, už som sa tu s vami rozlúčila, ale aj tak sem denne chodím, nedá mi to. NECHODTE KU GUBOVI. Ako tak sa s ním dá vyjsť, ale len pokiaľ nemáte nijaké komplikácie. Potom je arogantný /ešte viac ak obvykle/ a nechce prijať za problém zodpovednosť. Ja som tam nebola, ale moja známa a je na tom dosť zle. Infekciu zavedenú počas operácie jej lieči obvodný lekár!. Viac nemôžem. A podľa mňa aj to lepenie jazvy je blbosť, je to len uľahčenie si práce chirurga. Shandy, prosím ťa len pre zaujímavosť napíš aké rôzne veľkosti ti navrhujú traja rôzny lekári. ď.