Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

shandy137

ivica:
ja už fakt neviem. Mám 164 cm, 52 kg a 0 prsia. Myslím,že v mojom prípade by boli prirodzenejšie anatomické.
Dr. Chovan z Ruž. nemocnice mi navrhol pod žlazu, anatomické a 245 ml. Toho som vylúčila hneď.
Dr. Guba mi navrhol anatomické, pod sval a prsia mi este nemeral. Mám ísť 1týžd.pred operáciou-zač.decembra na vymeranie.
Dr. Ježovitová mi len tak z krabičky, bez akékoľvek merania dala do ruky Eurosilicony 2, čo je ževraj cca 300 ml, okrúhle a umiestnenie pod sval.

neviem, z tých okrúhlych mám stále obavy, takže ju vylučujem a z Dr. Gubu mám pochybnosti hlavne pre tú jeho metódu zašívania rán :o(((

ivica

aj si mi pisala mail /nejde posta zas/, lebo ta moja posta je des! kde si mam otvorit schranku, aby to bolo spolahlivejsie a rychlejsie? ty si na azete? , je to OK?