Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ivica

shandy, v prispevku o 9,13 som ti písala ake mám ja implose , ak myslís znacku tak su to nemecké nieco ako poly-silimed či čo. Bola som v interklinik, MUDr Hedera, Operacia u neho stojí 50 tis a implose bud 30 tis nemecké,francuzke alebo 50 tis americke mentor. Fotky pred a po mi slubil poslat dr.,z mojej dokumentácie, tak tiež čakám. Su drahsí ako inde, ale vysoký štandard a nepočula som nikoho spajať jeho meno s komplikáciami, jazvy šije a dáva aj drenáže.Po 6 tich týždnoch mám len dve hladké nenápadné ciarky.

shandy137

ivica a silvia a
Babuľky, aké máte vy implantáty, u koho ste si ich dali robiť a hlavné koľko Vás vyšli. D.za odpoved. shandy137@azet.sk

shandy137

ivica:
bola by si taká zlatučká a poslala mi na mail tvoju fotku pred a po k mojej lepšej predstave. Dakujééém
shandy137@azet.sk

ivica

možno preto má také dlhé čakacie termíny, lebo nestíha riešiť reklamácie...shandy, mam rovnaku vysku vahu aj prsia PRED nulky, mne dal tiez /interklinik/ tie 245 ml pod sval , som spokojna su to dvojky , B čko, obvod cez prsia 90 cm, ak chceš plnšie B az C, daj si 275 ml, ale viac by som osobne neradila, zväčšiť na jeden krat o tri čísla, nemusí dopadnúť najlepšie..

ivica

neriešte M bez nej, prosím, rozhodnite sa dla seba samozrejme, ja som sa pred zakrokom chcela dozvediet aj negativa, niekdo nechce..je to v poriadku, tak ako ma byt, veľa šťastia

silvia a

trin,
nezalezi natom koho je chyba ale ako sa k tej chybe postavis.Myslim to vseobecne,nie na niekoho konkretne.Ja ked raz nieco poserem tak sa snazim to napravit a nie zahodit.

trin

to je tazko sudit,ja nikoho nezastavam,mozno to bola Gubova chyba a mozno ma M poskodenu imunitu a to beznym vysetrenim krvi urcite nezistis.Imunita cloveka sa sklada z dvoch casti a musis dobre patrat ci ta jedna z nich nie je narusena...A ked je to tak stasne zle,co to neriesi na vyssich miestach???

silvia a

Trin,
je super ked operacia dopadne ok,ale ako sa clovek teda dr zachova ked nedopadne?tam sa zisti charakter....

trin

No ja neviem,mama Bola u Gubu pred tyzdnom na lifting.na tvari to ma tiez zalepene,vypada to ale pekne. tak neviem,kde je pravda.