Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kuki

baby, ktore chcete ist ku gubovi, urcite sa nenechajte odradit.je velmi sikovny. na dennom poriadku ma 2,3 operacie, takze svoje skusenosti ma. zial vzdy je to male percento, ked sa operacia nevydari, skor to bude na tom organizme...chirurg si nemoze dovolit nieco fusovat, alebo hazardovat so zdravim, na to by sa rychlo prislo. ja mam od neho prsia a som velmi spokojna. ja som sa az po operacii dozvedela, ze su lepene. mna osobne tato metoda potesila.

fifka

Ahojte, chodim sem stale dost casto, hoci som dlho neprispela. Co sa tyka jaziev pod prsnikmi, mam ich lepene, nie site a aj po 4 mesiacoch vyzeraju dost neesteticky a rusivo - siroke 3 mm a vystupujuce na povrch (hoci ich dennodenne natieram a masirujem), citit ich aj pohmatom. MAm aj ine - site jazvy na inych miestach, nie starsie ako rok a tie su uplne hladucke a pekne. tak si myslim, ze lepenie nie je dobra metoda scelovania ran.

Pegy

Dada ak ti mozem poradit pytaj si foto od bab co to maju lepene aspon budes vediet a mozno aj vidiet co ta caka.Urcite budes platit riadnu palku tak nech vies do coho ides.Ak sa da daj si to radsej zasit ale nemas istotu ci ti pan doktor vyhovie.

dada

baby ja som z toho čo tu píšete úplne magor...ja čakám pol roka aby som bola ceckana ..za 6tyžnov to už môže byť skutočnosťou a vy tu píšete o infekcii a lepení ....imunitu mám veľmi dobrú a to lepenie je určite nová metoda ktorá musí byt overená........
TRIN a čo ty ako si sa rozhodla ideš dr. Gubovi???? Ak to má pekne zahojené tvoja mama tak verím že budeme mať aj my....možno by sa z dr. dalo dohodnúť aby nám to zašil DD