Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

micuska

Baby, uz dlhsiu dobu si vas citam.
V utorok idem na konzultaciu k Dr. Fabry a v stredu k Dr.Siska (nie Šiška)
Neviete aky tvar implantatu sa zvykne davat pri miernom poklese prs, ked chcem hlavne vyplnit dekolt?
Ma niektora skusenosti s horeuvedenymi doktormi?
Dik za odpoved.

revtone

Ahojte,nedá mi,aj sa pridám. Mám 300ml, robili mi ich v ružin.nemoc.Mám ich 5 rokov,ale teraz by som chcela ísť znovu na augmentáciu.Zaujala ma "peggy" s 500ml,máš ich pod svalom?Chrbát nebolí?

kuki

pegy, cena silikonov nezalezi od velkosti.
fifka, na fore som uz dobre davno nebola. dobra zhoda, ze sme si to tu v rovnaky cas pozerali :-D.

Pegy

Dada ja som platila 71400 a to mam az tie 500ml a su fakt prirodzene ziadna P.Anderson Robi lacnejsie a co sa tyka prace tak kvalitne.

dada

Pegy
Mňa na tu cifru pripravil je to síce veľa ale dúfam že budu kvalitné ...malo by to byť okolo 78000. ak to nieje tajomstvo koľko si dala ty ked písala že tvoja Dr. robí lacne...

karin

Ahojte baby nemohli by ste mi poslat prosim Vas foto prs pred aj po zakroku??? prosim Vas pekne lebo aj ja rozmyslam nad silikonmi.Dakujem.

fifka

mne guba hovoril este pred operaciou, ze mi ich bude lepit, ja som si myslela, z epo lepeni mi nezostanu skoro ziadne jazvy. no co uz. hlavne ze prsia mam peknucke a prirodzene vyzerajuce.