Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

babulein

caute baby..tak ta jedna jazva, resp, rez, neni taky hrozny ako vypadal, chrasta a to lepidlo odpadlo a pod tym je pekny rez,ako sa to bude vyvijat to sa este uvidi..trin, napisem neskor, aj ti poslem fotky...

Pegy

Revtone silikony mam pod svalom chrbat v pohode ani neviem ze ich mam. Kuki samozrejme ze ceny silikonov su od znacky ale aj od velkosti keby som mala o 100 ml mensie cena by bola nizsia na to som sa pre ine baby schvalne pytala.

mika1821

ahojte zeny!no konecne niekto kto mi rozumie...mam totalne komplexi z malych prs a tiez uvazujem o plastike...tak ak by som vas mohla poprosit o foto...bola by som velmi vdacna...a kdeze robi ten chirurg gubo?

modroocka55

micuska,
na mierne poklesle Ti budu asi odporucat anatomicke implose aj ja som mala poklesle po dvoch detoch a tiez mam anatomicke

modroocka55

Silvia,Dada,

cena implosov naozaj nezavisi od velkosti ale od znacky implosov a celkova cena zavisi od marze doktorov .V interklinik chceli odo mna 105 000 za presne toiste co v Leviciach za 75 000.

Livaa

modrocka 55
mas to na rajce....velmi pekne,vidim ze som Vam dala inspiraciu s foto v sprche s kvapkami na ceckach :DD