Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kuki

pegy, pokial ja viem, ja som sa tiez na to specialne pytala.mozes mat akukolvek velkost toho isteho typu, bude rovnako stat. mozno tvoj doktor si za cc nyvyse cenu nyvysuje...
livaa, ano fotos dodam, zajtra sa mienim nafotit :-D

Livaa

modroocka55
neboj,pride leto a plavky budes mat habadej a potom si povies ze to stalo zato :-)a pri mori vrchny diel mozme s kludom dat dole :-))

modroocka55

Livaa,
hm,ja som sa este v ziadnych plavkach nevidela lebo su mi samozrejme povodne male a nove sa teraz tazsko kupuju takze musim zhanat

trin

Babulein,
budem rada,posli.Tesim sa sTebou,ze to pod lepidlom je celkom pekne.nakoniec to nebude az take dramaticke s tym lepenim.

Livaa

babulein
super,uz by to malo byt v pohode,ked Ti zisla chrasta uz len jazvicku mas a ta bude postupom casu blednut....

dada

babulein
veľmi by ma potešilo keby si poslala aj mne na mail fotky. Ja idem tiež Dr.Gubovi a pravde podobne to bude lepiť aj mne. Chcem vedieť čo ma čaká. dejna313@azet.sk