Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

dracica

bejka aho ja som z PD a na konzultaciu som isla do BB roozveltovej a doktor J.Lehotsky je perfektny nic neplatis kazdy utorok su konzultacie, 3 poschodie to najdes inak to je ine bludisko,daj sa objednat a uvidis do mesiaca ta objedna no teraz uz neviem ale spytaj sa a zober si so sebou kalendar na vypocet menstruaci,aby si nemamala mensi trapas ako ja ,vyrataj si od poslednej menstruacie polovicny ciklus,a keby mal obsadene tak sa spytaj na oddialenie menzesu aj tak to robia,ale neponuknu ti to ja idem vo stvrtok a v piatok ma robia tak dam vediet co a ako

zlatusik

Ahoj Dada.Implantat sa mi pohol asi dva mesiace po operacii.Termin na operaciu som skor nechcela,a tak idem zajtra.Ozvem sa ked sa bude dat.

modroocka55

dracica,
pravdaze si Ta pamatam a to akoze Ti zabudli objednat prsia a kde si bola objednana?Ja som 6 tyzdnov po a vsetko je super klop klop .Dokonca mi pekne aj maknu naozaj su na nerozoznanie od pravych ani sama si nic neviem nahmatat ...

bejka

Ahojte,chcem ist na konzultaciu do BB,za kym by som mala ist?..vie mi niekto poradit?..a ta konzultacia aj nieco stoji...???dakujem....

cica1

Zeny :-],co ste uz po ,moc prosim o radu kam ist v Ba ,mate skusenost z Estetikom alebo s Ruzinovom ?,budem rada za kazdy nazor
aj sukromne cicacu@gmail.com
daaaakujem

cica1

PEGY,
som cakatelka ,uz som mala termin ,koli manzelovi som ho zruzsila ,ale neva ,mala som ist Gubovi ,avsak uz nemam doveru,nahanam niekoho v ba
prosim aku ty mas skosenost ?bola si u Jezovitovej?moc vdaka

Livaa

silvia a
mas to tam,pekne sa ti usadili,mas byt preco spokojna.....pekne, akurat k tebe a nie je to vidiet ze je to neprave :-)