Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

micuška

V prvom rade chcem podakovat Modroocke a Pegy, ze mi poslali fotky.
Rozsirim vase rady. Po 3 konzultaciach som si vybrala Fabryho a idem na operaciu 21.11., ak mi dobre dopadnu predoperacne vysetrenia. Je to namna dost skoro, tak idem zapracovat v robote, aby som to vsetko stihla.
Ahojte.

zuzika6

modroočko,mohla by si mi prosim poslat foto na zuzika@centrum.sk pred aj po,dakujem.Ja som z PD a v Novamede mi už robili znamienko,bolo to davno,no už vtedy som si tam obzerala nastanku so silikonmi:-).a kolko ta to stalo?dakujem,dakujem

bejka

dracica..dakujem,takze pojdem za nim aj mas nejaky kontakt na neho?..tak drzim palce nech sa to podari,potom mi napis...:-)