Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

modroocka55

zuzika6,
pozri si prispevky na predchadzajucich stranach a uvidis tam vsetko co sme si pisali ,neda sa pisat kazdej zvlast to iste je toho vela .A fotky Ti poslem

modroocka55

micuska,
rez som mala do dnesneho dna prelepeny leukoplastom ale dnes som bola na kontrole a uz si ich nemam ani preliepat ani tu podprdu nepotrebujem uz ani v noci takze fungujem uplne normalne

zuzika6

ahojte bady,mam dve deti po ktorych mi ostali iba ovisnute kožky.so zaujmom čitam vaše prispevky.že si dam spravit silikony,som sa rozhodla už davno,ale kedy to podstupim,zatial neviem.budem rada ak sa so mnou podelite so skusenostami a aj s foto na zuzika6@centrum.sk.mate skusenosti aj s klinikami v BB? dakujem

sara13

Ahoj modroocka55 dakujem za odpoved. Budes taka zlata posles mi aj foto pred a po nech to viem porovnat ako ti ich spravil? Velmi pekne dakujem

micuska

Modroocka55, velmi pekne dakujem. Dr. si dal zalezat, to je zjavne na prvy pohlad. Hned by som s tebou menila. Cim mas prelepene tie jazvy, ob.leukoplastom, alebo silik. napastami?
Ja idem dnes a zajtra na konzultacie, nejaka som nervozna.
Ahoj.

modroocka55

sara13,
a este po operacii tie 2 tyzdne som si nadavala ze naco som sa to ja dala lebo tie bolesti a nemotornost boli hnusne a vravela som ze nikdy viac .Teraz som 6 tyzdnov po a uz som na vsetko zabudla to je ako po porode rychlo zabudnes na bolesti a potom sa uz len tesis ....

modroocka55

sara13,
musis sa najskor objednat na konzultaciu kde Ti dr vysvetli vsetko okolo peracie ,vyberiete typ implantatu ,sposob ulozenia aj miesto rezu.Priblizne tyzden pred op musis ist na predoperacne vysetrenia ku svojej obvodacke a na ekg a interne vysetrenie .Operacia prebehne velmi rychlo daju Ti predtym oblbovak a na sale Ta uspia.Po prebrati citis taky hlupy tlak na prsia ako keby Ta niekdo tlacil na hrudi trva to nejake 3-5 dni ale kazdym dnom mensia bolest .Po dvoch tyzdnoch uz si viac menej fit len musis vsetko robit opatrnejsie ..ved to sama zistis.Inac s prsiami som sa zzila ako keby boli moje stale vobec si to nebudes uvedomovat ze mas nieco cudzie .To je tak ako keby som vravela ze mi vadi moja ruka ,co mi urcite nevadi .Nokdo si ani nevsimol ze mam silikony a ani na dotyk to nik nezisti .Aj moj manzel vravi ze su rovnake ako prirodzene len pevne ako ked som mala 17.Takze super,uz sa tesim na leto a plavocky ....konecneeeeee