Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silvia a

jeny,
a kde ta bude operovat? u Madara?Ja mam dost tazke srdce na mladeka,ako odbornik je super,ale to ostatne ....

Livaa

petra89
ahoj,ja som 6 mesiacov po a tiez som bola u dr. Kacmara v Chirmed a som spokojna,a bola som velmi milo prekvapena ochotou a pristupom vsetkych. Nechces prispiet svojimi fotkami do nasej galerie??? Mozes mi poslat svoje foto a nasledna na to ti poslem pristup do galerie prsatic co su po :-)

petra89

ahojte baby, chcem len prispiet svojou skusenostou.takze ja som bola pred 7 tyzdnami u pana kacamara a musim povedat ze osm maximalne spokojna. tolko stersu co som mala pred operaciou-ake budu na dotyk a tak dalej...bolo to uplne zbytocne. absolutne ich necitim, su krasne a aj dost mekke, moj novy priatel by nebol nic zistil keby nevidel jazvy...a su naozaj krasne. som stastna ze osm urobila toto rozhodnutie. pre tei ktore to este len caka tak vela stastia a nebojte sa stoji to za to.

ivica

zuzika6 pošlem ti teda nejakú po operacii, ale je ti to v podstate na nič, každá žena má iný tvar pŕs, takže aj výsledný efekt je úplne iný, nenájdu sa dve s rovnakými prsiami ani pred ani PO, Silikony ti nedajú nejakú vysnenú formu len zvýraznia tvoj prirodzený vlastný tvar a zväčšia ho...

trin

Shandy
ja idem k nemu 3.12. na op.JAzvy som videla,vizereju pohode.Je sice bohovsky suveren,mozno az moc ale nemenim idem k nemu. mam oruhle pod sval 275-300ml Menthor,stredny profil. Uz si bola na konzultacii?

zuzika6

Ahoj modroočko,pozeram do pošty a stale žiadne foto a prave som zistila,že som napisala zlu adresu. Tak ak možeš,pošli mi prosim tie fotky na zuzika6@centrum.sk.A chcela by som poprosit aj teba Ivica,či by si mi tiež neposlala foto.Vopded vam obom dakujem.Ahojte všetky!

silvia a

niektorym som to poslala aj na mail,pretoze to treba posielat dalej :o)) takze ked mozete posielajte aj chlapom!! hehe

silvia a

> JE Z VÁS NIEKTORÁ PRÍLIŠ SKLESLÁ, SPOMEŇTE SI, ŽE ...
>
> - Sme krásne pohlavie...
> - Nepotrebujeme nosiť kravaty ...
> - Sedieť so skríženými nohami nás nebolí ....
> - Ak sa rozhodneme robiť výhradne mužskú prácu, sme priekopníčky...
> ..... Ak sa muž rozhodne robiť výhradne ženskú prácu - je gay
> - Naša inteligencia je porovnatežná s inteligenciou akéhokožvek muža
> Ale náš vzhžad je krajší ....
> - Náš mozog má rovnakú kapacitu ako ten mužský i napriek tomu, že máme o 6
> biliónov
> neurónov menej ..... naše neuróny sú teda výkonnejšie.
> - Sme schopné venovať pozornosť viacerým veciam zároveň....
> - Vždy vieme, kde máme ponožky...
> - Manželka prezidenta sa nazýva "prvá dáma"... manžel prezidentky je nula
> v pozadí...
> - Keď sa vydáme za následníka trónu, budeme krážovné ......
> ... Keď si muž vezme následníčku trónu, stane sa len manželom krážovnej...
> - Keď sme podvádzané, sme obeťami ... pokiaž podvádzame my, oni sú
paroháči...
> - My se rozhodujeme, kožko budeme mať detí...
> - Cítime, keď sa v nás dieťatko pohybuje...
> - Vždy s určitosťou vieme, že je to naše dieťa...
> - Máme materskú dovolenku ...
> - Gynekologická prehliadka je príjemnejšia, ako vyšetrenie prostaty...
> - Sme monogamné ...napriek tomu potrebujeme vyskúšať niekožko mužov, kým
> nájdeme toho, kto stojí za to .....
> - Vždy sme pri narodení našich detí...
> - Kojíme...
> - Sme ozdobami svatieb...
> - Každý niekedy počul o inšpirujúcej múze...
> - Žijeme dlhšie...
> - Sme odolnejšie voči bolesti a infekciám...
> - Máme menej srdcových problémov...
> - Menej sa potíme...
> - Máme prednosť pri nástupe do záchranného člnu...
> - Sme citlivejšie...
> - Ženy, ktoré žijú same, sú zdravšie...
> - Máme medzinárodný deň...
>
> TEDA SME OKÚZĽUJÚCE !!!!!!!!