Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silvia a

Ahojte baby,
som rada ze sme take spokojne:o))
Livaa,
tu velkost riesim aj ja:o)no lepsie ako predtym:o))
Modroocka55,
tie plavky ti zavidim:o) aj ja sa chistam kupit,s detmi ideme na plavaren,tak mam super dovod:o))
Ivica,
moje zlate takto ta trapi choroba hnusna!! treba pekne vypotit telo na telo,no najskor musis najst draheho:o))dufam ze sa uz neschovava,hehe

shandy137

Už som takmer na 90% rozhodnutá pre neho, len by som este chcela vidieť ako tie jazvy vyzerajú po. Preto by som sa chcela poradiť s babami,ktoré majú PO...

ivica

Ahojte, presne dnes som 8 týždňov PO. Mám sa dobre, až na tú angínu čo ma dostala. Vzala som si jednodenné voľno a zajtra hurá do práce. Prsia aj jazvy sú OK. Mám sa rada za to rozhodnutie. A tiež sa moc teším na leto, aké som ešte v živote nezažila s mojimi nulkami to bola doteraz iba letná trauma..

shandy137

ahojte babuľky, plese vy čo máte skúsenosti s MUDr. Gubom s ULK, môžete mi napísať ako ste spokojné s operáciou. Dakujééém shandy137@azet.sk

Pegy

Alexka pozri si zopar stranok dozadu je tam vela nazorov na lekarov. Micuska rado sa stalo a drzim palce,ked to budes mat za sebou tak sa ozvi.

Livaa

silvia a
no ja uz mam za sebou pol roka,jak to zbehlo,uz som aj zabudla ze som bola na zakroku,cecky su ako moje vlastne:-)
Hoc niekedy si poviem ze mohli byt aj vacsie ale ked sa pozriem na foto co som mala(kde nic tu nic),tak som rada co mam aj teraz :-)) my zeny sme furt nespokojne,ale moze to byt aj tym ze uz sme si zvykli na to,co mame teraz a uz sa nam zdaju ze mohli byt aj vacsie :D

modroocka55

silvia a,
ja som 7 tyzdnov po a vsetko je super ,jazvy su zhojene a celkom pekne a prsia makke az si vravim ze mohli byt aj tvrdsie hehe,dnes poslem nove fotky livee...a kupila som si aj plavky kraaaaaasne uz aby bolo leto