Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzika6

Modrooco dakujem.A dracica potom sa ozvi ako si dopadla,ja som z okresu PD tak určite pojdem na zakrok do BB.Podrobnosti ma budu zaujimat,tak držim palce!

silvia a

Ahojte zienky pred aj po chcem vam iba povedat ze vysledok urcite stoji zato!!Aj ked v mojom pripade to bolo dost zlozite:o)Som stastna ale hlavne spokojna.

ivica

dracica
drzim palce, bude to v poho...
V porovnani s porodmi je to malina. Ty nemusíš nič, len si trošku schrupnúť. A zobudiť sa sebavedomá. Držím palce a gratulujem k rozhodnutiu.

dracica

ahojt babenky uz som tu dlho nebola a buduci tyzden idem na operaciu tak sa uz tesim ,dufam ze to dobre dopadne mam ich uz doma 235ml anatomicke od mentoru ja sama mam jednotky ale som po dvoch detoch tak to uz nie su prsia , idem do BB a doktor lehotsky ,uz by som to chcela mat vsetko za sebou tak potom sa ozvem