Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zlatusik

Dost casto citam prispevky,a tak som sa rozhodla,ze sa zapojim aj ja.V marci som bola na zakroku.Nakolko sa mi v pravom prsniku pohol implantat,tak ma moj doktor v pondelok,5.11. ide operovat druhy krat.Verim,ze to tento krat uz bide ok.

fifka

Ahojte, babenky,
nema niektora z vas skusenosti s biostimulacnym laserom? Rozmyslam, ze to vyskusam, ale neviem, ci by mi to ozaj prinieslo nejake zlepsenie vzhladu jaziev...

dracica

modroocka55 neviem ci si na mna pamatas,ale mali sme rovnaky termin operacie,ale mne zabudli objednat prsia dobre co? tak uz som to mohla mat za sebou ,ale opisujes to v pohode tak sa tesim s tebou vela stastia a spokojnosti ...

dracica

baby ale sme odvazne co? muzi by si nikdy nedali nieco taketo spravit ,aj keby sa im ich vtak pri pocati kazdeho dietata skratil o dva centimetre tak by nesli ,ale ako by strasne trpeli.....xixix

dracica

zuzika6 dakuje za povzbudenie kocky a urcite vam dam vediet co a ako uz sa tesim ako mi to tam trochen narastie a hlavne ,ze zemska pritezlivost to nebude ako teraz ale zenska pritazlivost,tak podam riadne info pre dalsie baby ,preto ze u nas je to aj tak tabu a baby ktore to maju neporadia nechapem preco sa aj nepriznaju ja som uz teraz na seba hrda ,ze som to dotiahla az takto daleko ,lebo uz 2 roky nesnivam o inom, a nechcem ist ani na dovolenku ktora sa po tyzdni rozplynie ale toto krasne poprsie mi zostane urcite dlhsie a hned si budem setrit na dalsie aj ked doktor mi povedal ,ze ich nevyberal,iba na ziadost pacientky ale ta chcela vacsie tak preto kocky dotoho