Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

petra89

LIZA
nooo ja som povodne chcela 240 ale ukecal ma na 260 za co som mu strasne vdacna lebo inak by som to asi lutovala. uz teraz by som povedala ze by som chcela vecsie-hahah.inak po operacii-ja som bola uplne v poriadku ziedne bolesti´-akurat sa smial ze mi asi bude musiet nejaku sposobit, aby som nezabudla ze som po operacii. fakt som sa citila strasne dobre...oni ti daju infuziu takze bolsta fakt nebudes citit. inak su tam fakt skveli...musim poklopat, ale zatial ziadne komplikacie. akurat len krasne prsia.drzim palce, a voibec sa neboj.

zuzika6

Ahoj Ivica,mne je to jasne.Ide mi v podstate skôr o inšpiraciu.A ten prirodzeny vlastny tvar-tak ten si už ani nepamatam :-).

bejka

silvia a...inak tie konzultacie potomm pekne odflakne...ked 5min. aj s cestou..mozno odbornik je ale nie ludsky...chcem ist sice k nemu,mam uz ako take informacie ale tymto ma asi moc nepresvedci..

bejka

jeny...chcem sa Ta este spytat,mam malu hrcku na lavom prsniku,ci potrebujem pred tou konzultaciou aj nejake potvrdenie od gynekologa ci si to vobec mozem dat urobit...?

jeny

Silvi to ano cez Madara a ozaj tie konzultacie su 5 min.ale mam aj obavy aky bude po operacii ved malo by mu na tom zalezat

liza

Ahoj Petra89,ja idem na operaciu ku Dr.Kacmarovi 26.11.Som rada ,ze si spokojna.Aj mna to povzbudilo.Aku velkost implantatou mas?Ake to bolo po operacii?

silvia a

Bejka,
ano v nitre v PJNCH.on robi vselikde,za konzultacie sa plati ale ja ti nepoviem kolko,a konzultacie u neho travju asi 5 minut aj s cestou

bejka

silvia a....ahoj,ty si bola u Mladeka v NR?..lebo ja chcem ist tiez k nemu,pocula som ze je fakt dobry...A konzultacia u neho aj nieco stoji?....