Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Livaa

dracica
blahozelam a je super ze to zvladas v pohode....ked chces mozes prispiet fotkami do nasej galerie prsatic,ked tak mi posli fotky na mail....prajem vsetko dobreee

dada

ahoj dracica
mna to este len caka 10.12. som rada ze sa citis ok dufam ze dufam ze to aj mne dopadne ok.ak budes taka dobra posli mi foto na mail dejna 313@azet.sk dik

dracica

tak cavte baby mam to za sebou a vobec nic to nie je nejviac ma bolel chrbat a leukoplasty ked mi daval dole sestricky su zlaticka a doktor tiez tak sa nemusite nicoho bat vobec to neboli skor stipe tam kde to mate zalepene robili mi to v piatok a uz som doma teploty som nemala a do flias mi netieklo vela tak sa pytajte ak chcete poradim a poslem foto

jeny

Bejka jasne,že musíš mať pred operáciou spravené sono prsníkov,alebo aj mamografiu
takže mala by si isť gynekol.,ale ten asi nebude nadšený silikonmi

silvia a

Jeny,Bejka
ja som isla do PJNCH len koli tomu ze dr Madar je dobry znami a doverovala som viac menej jemu,o Mladekovi som pocula ze je dobry odbornik tak som nepochybovala.Moja knozultacia prebiehala asi tak ze ja som mu povedala co chcem,jeho odpoved bola:presne viem co chcete.Jeho jedina vec bola ci viem kolko to stoji..Ked som prisla hodinu pred operaciou tak jeho reakcia bola a vy ste prisli??Pokreslil ma pofotil (fotil pre seba,lebo nema cas posielat fotky)a to bolo naposledy co som ho videla,po operacii sa o mna staral dr Madar,Mladek doma oddychoval,nemozu ho vyrusovat ked je sobota rano!!Svoje si urobil,no nie?Potom som ho videla asi po dvoch tyzdnoch,aj to mi po ceste vybral stehy,nic mi nepovedal co mam robit co nie,ved to uz nieje jeho starost.Dakujem iba Madarovi ze sa o mna staral.Nase dalsie stretnutie bolo po dvoch mesiacoch,konzultacia!! Prisiel si ma pofotit:o)Ale toto je na dlhsiu debatu,ked chcete mozme pokecat cez mail alebo ak ste z nitry mozme aj osobne:o))

mika1821

petra89..prosimta kde(v akom meste?) si bola na operacii?mohla by si mi poslat foto po a pred prosim? mika1821@hotmail.com ..rozmyslam este kde si ich dam konecne spravit:)